Vila de Capellades-CUP entra una nova moció a l’Ajuntament amb al·legacions al Pla Director de la Conca d’Òdena

10/11/2008
Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular
Vila de Capellades-CUP entra una nova moció a l’Ajuntament amb al·legacions al Pla Director de la Conca d’Òdena

Fruit dels contactes que Vila de Capellades – CUP té amb diverses persones que formen part de diversos col·lectius i plataformes que treballen per la defensa del territori. Que després de parlar-ne i discutir amb ells sobre el Pla Director de la Conca d’Òdena (a partir d’ara PDUCO), i conèixer les noves dades que l’Institut d’Estadística de Catalunya, l’IDESCAT, a fet públiques.

Com a Vila de Capellades – Candidatura d’Unitat Popular denunciem que el projecte del Pla Director Urbanístic de la Conca d’Òdena no segueix els principis de racionalitat en la utilització del territori, concretament dels espais naturals, i confon la racionalitat amb el cost econòmic: si que és cert que econòmicament és més barat la ocupació d’espai natural en comptes de racionalitzar l’ús de l’espai urbà, però la mesura econòmica no és ni l’únic ni el criteri més important que ha de seguir el planificador. Les generacions futures ens ho retrauran. I, creiem en la retirada del Pla Director Urbanístic de la Conca d’Òdena, per entendre que aquest no és el model de planificació que convé a la Conca d’Òdena.

Per això, esperem que en el proper Ple de 12 de novembre s’aprovi la moció adjunta.

Podeu consultar la moció d’al·legacions al PDUCO o be anar a la secció mocions dins l’apartat Institucional del menú superior on hi han reflectides totes les presentades per l’agrupació.


Vídeos

Capellades Avança

18/05/2023

Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular