Els regidors de Vila de Capellades - CUP no assistiran a la recepció de José Montilla a l’Ajuntament

02/10/2008
Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular
Els regidors de Vila de Capellades - CUP no assistiran a la recepció de José Montilla a l’Ajuntament

Demà Divendres 3 d’octubre, José Montilla, líder del PSC i president de la Generalitat de Catalunya, visitarà l’Ajuntament de Capellades i l’empresa Himel. Els regidors d’aquest Ajuntament estan convocats a la recepció protocol·lària i al intercanvi d’opinions sobre els projectes de l’esdevenir de la vila.

L’actual govern català intensifica cada cop més la repressió policial, com exemples tenim tos els imputats per cremar fotografies de la monarquia, en Franky,en Caselles, en Jona, etc; es col·loca a favor dels interessos del capital, provocant una situació cada cop més precària dels treballadors;  fomenta les privatitzacions dels serveis públics, suprimeix l’impost sobre la herència del patrimoni i cada cop més discrimina als immigrants. Amb tot, Catalunya té negat el dret a l’Autodeterminació i per tant la possibilitat de poder esdevenir un poble lliure amb tots els drets reconeguts; Montilla, com actual president de Catalunya i primer secretari d’un partit autonòmic espanyol, n’és el màxim responsable.

Són aquests els motius que han portat a Vila de Capellades-Candidatura d’Unitat Popular a decidir que els seus dos regidors no assisteixin a la recepció prevista, com a forma pacífica de rebuig a la política d’opressió i repressió que s’està duent a terme a Catalunya.


Vídeos

Capellades Avança

18/05/2023

Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular