El passat dimarts 10 de juny en Franki surt en llibertat vigilada.

12/06/2008
Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular
El passat dimarts 10 de juny en Franki surt en llibertat vigilada.

El Franki, Francesc Argemí, ha sortit en llibertat aquest matí de la presó Can Brians 2, després que li hagin concedit el tercer grau en règim obert.
Es tracta d'una llibertat parcial i vigilada, ja que haurà de dormir algunes nits a la presó que se li assigni (amb tota probabilitat a la presó Model de Barcelona). La seva advocadessa Montserrat Salvador, ha explicat que el Franki dormirà a la presó, dia però podrà reemprendre els seus estudis i la feina.

A hores d'ara es troba en llibertat, però encara ha de formalitzar tràmits sobre la seva situació de captiveri. En Franki ha agraït públicament la lluita de totes les persones i col.lectius que han fet possible aquest alliberament. En Franki va ser detingut i empresonat fa un mes i mig, quan el Tribunal Suprem espanyol va denegar el recurs presentat el 2005. L'empresonament obeïa a una condemna per uns fets de l'any 2002, quan en una cercavila algú va intentar despenjar una bandera espanyola i una de la UE de la casa de la vila de Terrassa.

Més info: llibertat.cat


Vídeos

Capellades Avança

18/05/2023

Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular