Primera Assemblea Popular VdC

30/10/2006
Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular
Primera Assemblea Popular VdC

El passat Diumenge 29 d’octubre , va tenir lloc la primera assemblea popular realitzada per Vila de Capellades - Candidatura d’Unitat Popular. Va ser a la biblioteca de Capellades a les sis de la tarda, on més d’una cinquantena de vilatans van poder escoltar la petita història de la Candidatura, com es va formar, com i perquè es pensa treballar.

La democràcia participativa es l’eix central i el sentit de la nostra existència. És per això que es va explicar el projecte estatutari de la candidatura, es repartiren exemplars dels estatuts, posant-los a disposició de tothom per que qui ho cregui convenient els esmeni.El dia 12 de Novembre es torna ha convocar una assemblea popular per ratificar els estatuts, on s’escoltaran totes les esmenes, es votaran i es decidiran els estatuts definitius.

Aquesta assemblea serà doncs, l’acte fundacional de la candidatura. Volem que Vila de Capellades-Candidatura d’Unitat Popular la formi tots els vilatans que tenim ganes de canviar l’actual sistema establert, sense deixar de banda la ideologia de l’esquerra transformadora nacional a nivell dels Països Catalans.Tothom que vulgui participar pot trobar els estatuts en l’enllaç de mes abaix. Té temps de presentar les esmenes fins el dia 5 de novembre a les 14h. Via correu electrònic a info@viladecapellades.cat o el mateix dia de 13 a 14h a La Lliga. Cal que totes les esmenes vagin signades per l’autor que les haurà de defensar el dia 12 de novembre a les 17h al Saló Rosa de la Lliga.

Esperem que la gent sàpiga fer ús de la democràcia participativa i ens ajudi a fer girar la roda de la candidatura, una roda plena d’il·lusió, esforç i treball per Capellades.


Vídeos

Capellades Avança

18/05/2023

Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular