Tot el poder per a la classe treballadora

01/05/2020
Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular
Tot el poder per a la classe treballadora

Avui, 1 de maig de 2020, dia de la classe treballadora, normalment animaríem a anar a manifestacions i fer totes aquelles reivindicacions que ens afecten com a classe treballadora. La COVID-19, però, també ens ha afectat en aquesta data, i el confinament no ens permet fer totes aquelles accions que faríem en un 1 de maig com el d'anys anteriors. Antonio Gramsci va dir: «Instruïu-vos, perquè necessitarem tota la nostra intel·ligència. Emocioneu-vos, perquè necessitarem tot el nostre entusiasme. Organitzeu-vos, perquè necessitarem tota la nostra força».

Instruïm-nos, llegint, escoltant, revisant. Com, per exemple, llegint aquest article que ens explica perquè el dia de la classe treballadora és el primer de maig. O mirant el vídeo «Tot el poder per a la classe treballadora», una xerrada organitzada per la Taula de l'Esquerra Independentista molt recomanable.

Emocionem-nos, creant xarxes de suport, ara més que mai. En un dia com avui no hem de deixar que aquest confinament ens mantingui aïllats de la societat.  Hem de seguir creant xarxes, fent comunitat, malgrat el confinament.

Organitzem-nos, com cada dia, per tal de sobreviure en les contradiccions del sistema capitalista, aportant el nostre granet de sorra en cada organització que posi la vida al centre, fugint de la lògica de l'explotació de l'home per l'home.

Com ja vam dir en una entrada anterior, el futur que es preveu després de la crisi sanitària és incert, i contra aquesta incertesa la lluita és l'únic camí. Instruïm-nos, emocionem-nos, organitzem-nos: avui estem confinats a les nostres cases, però demà ens tornarem a veure en les lluites que compartim, als carrers, com sempre.


Vídeos

Capellades Avança

18/05/2023

Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular