El projecte pel nou Espai Jove segueix endavant

17/02/2020
Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular

Aquest passat divendres 14 de febrer les joves ja van poder entrar a valorar l’espai que constituirà el futur Espai Jove, que se situarà a l’antiga pizzeria Chup’s. Aquest espai és en una magnífica localització: a l’entrada del Passeig, just tocant el Museu Molí Paperer. A més, gaudeix de dos amplis espais utilitzables: el que era l’entrada i menjador principal, i la terrassa coberta que actuava com un segon menjador. Aquesta segon menjador, a més, està cobert de finestres per les quals entra tota la llum natural, i permeten veure amb claredat elements importants de la vila com el Molí o la muntanya de Miramar.

 

Les joves assistents van poder observar l’espai a fons i van poder agafar idees per tal de fer-se l’espai seu. Gràcies a aquesta participació, es van recollir molts elements de debat i es van aclarir dubtes que van anar sorgint. A més, les joves van poder establir prioritats i van fer valer les seves inquietuds sobre aquest nou equipament.

 

Aquesta és una de les apostes clares de la regidoria de joventut: prioritzar l’obertura d’aquest nou equipament, tal i com vam proposar en el nostre programa de govern per aquesta legislatura. La feina dels passats 4 anys, creant des de zero i consolidant aquesta regidoria ens permet, avui, poder treballar amb fermesa per fer de l’Espai Jove una realitat a Capellades.

 

Amb el jovent de Capellades, fem vila!


Vídeos

Capellades Avança

18/05/2023

Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular