Pacte d’acord entre ERC i VdC-CUP per a la legislatura 2019-2023

14/06/2019

Comunicat de Premsa

Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular
Pacte d’acord entre ERC i VdC-CUP per a la legislatura 2019-2023

Aquest passat 26 de Maig ERC va guanyar les eleccions obtenint 5 regidors i la segona força més votada va ser Vila de Capellades-CUP amb 3 regidors. Junts representen més del 57% del votants, i per tant totes dues formacions entenen que és de responsabilitat formar un acord conjunt.

 

Els dos partits, després de les negociacions d’aquestes dues darreres setmanes, han tancat un pacte de govern pels pròxims 4 anys, amb l’Alcaldia pel cap de llista d’ERC, Salvador Vives.

 

En el repartiment de regidories s’ha tingut en compte el treball iniciat en l’anterior legislatura. En aquest sentit, per a poder donar continuïtat als projectes, VdC-CUP mantindria regidories que ja van ser de la seva responsibilitat durant aquesta darrera legislatura més la de transparència, que ara realitzaran entre els 3 regidors d’aquesta formació. Tota la resta les assumiran els 4 regidors i l’Alcalde d’ERC. En aquest sentit doncs, es vol donar continuïtat als projectes ja iniciats per totes dues formacions i engegar noves accions que de ben segur faran de Capellades una vila amb mirada de futur.

 

S’han buscat tots aquells punts comuns de programa electoral i, envers a aquests, s’han establert línies de treball per a aconseguir una millora en tots els àmbits. Entre aquestes es destaquen acords en matèria d’espai públic, promoció turística, habitatge, educació, esports, economia, joventut, acció social i participació ciutadana.

 

Ambdues formacions s’han emplaçat a continuar treballant conjuntament.

 

#Avancem #Fem Vila

 

Capellades, 14 de juny de 2019


Vídeos

Capellades Avança

18/05/2023

Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular