Presentació de l'equip per a les eleccions municipals 2019

15/04/2019
Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular

Aquest diumenge passat dia 14 d'abril vam presentar l'equip que formarà part de la llista electoral per a les municipals 2019, que estarà encapçalada per la Susana Moreno.

La presentació va començar amb una breu introducció de la companya Maria Delgado que, després de recordar la mort de la lluitadora antifeixista Neus Català, va fer un breu repàs de la història de la nostra candidatura. Tal i com va recordar la Maria, «ja fa bastant de temps que diferents companys i companyes han entomat el repte de proposar una alternativa a la política institucional que s'estava portant a terme. Han sigut molts anys d'evolució i aprenentatge que han eclosionat en aquests quatre últims anys en què hem format part del govern municipal. Hem lluitat per centrar la política en la vida, i ho volem continuar fent».

Després, la Maria va cridar a tothom qui forma part de la candidatura en ordre invers, deixant a la Susana pel final que va pujar directament al faristol. Per començar, la Susana va agrair la confiança que se li havia fet i va remarcar que la llista final «omple de positivitat, d'entusiasme i de ganes de treballar pel poble». Seguidament, va fer un balanç de la bona feina que s'ha fet al capdavant del govern, tot recalcant l'aprenentatge que s’ha obtingut: «La nostra tasca a govern, ha ajudat a clarificar idees, a llimar projectes i a reafirmar-nos encara més en les polítiques que hem impulsat des de l’Ajuntament. Però ens queda encara molt per fer. I venim amb les piles carregades per fer-ho possible». Després, va fer un petit esbós del programa electoral que, com va explicar, es fonamenta en una idea central: «posar la vida al centre de la política». Posar la vida al centre de la vida vol dir seguir treballant en l'educació en un sentit ampli, seguir consolidant noves regidories de nova creació com la d'habitatge, la de joventut i la d'igualtat, pensant la política en clau feminista, pensant en un urbanisme en clau de gènere i sostenible, i apropant la cultura a tothom». «I tot això cal fer-ho amb la participació com a eina fonamental i normalitzada al municipi, que trenqui la barrera entre la institució i les persones». En acabat, el públic assistent i els militants de la candidatura van poder gaudir d'una estona de vermut plegats, en què es van intercanviar idees i sensacions.

Finalment, des de Vila de Capellades - CUP volem agrair a tothom que va decidir invertir una part del seu temps a escoltar-nos. L'escalf que ens vau donar ens serveix per seguir endavant i fent vila plegades.

Seguim!

La llista definitiva per ordre és la següent:

1- Susana Moreno Blanco
2- Miquel Sabaté Solà
3- Adela Morera Rodríguez
4- Marta Caballero Salas
5- Xavi Vitali Jurado
6- Àlex Talán Franco
7- Maria Delgado Martínez
8- Aleix Auber Álvarez
9- Violeta Mata Carbonell
10- Sergi Pérez Castillo
11- Uri Castells Ansaldo
12- Mois Mas Almirall
13- Meri Martínez Masoni
14- Ivan Olvera Baena
15- Concep Ventura Alemany
16- Gemma Vives Soler
17- Toni Marlès Díaz
18- Anna Ansaldo Lanzón
19- Laura Vela Ventura
20- Arcadi Roig Amat
21- Guio Cuatracasas Amell
22- Mònica Mallén Montoliu
23- Sergi López Recio


Vídeos

Capellades Avança

18/05/2023

Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular