T’has plantejat si el 29 de març vols anar a la vaga?

27/03/2012
Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular
T’has plantejat si el 29 de març vols anar a la vaga?

Nosaltres volem fer-te arribar un missatge molt clar: anar a la vaga és plantar cara a la precarització de les nostres vides, no fer-la vaga és el que pretenen el PP, el PSOE, CiU o la patronal, entre altres. Ens abocaria, per tant, a un suport explícit a la classe política professional i als empresaris més rics i avariciosos del nostre país.

Com assalariades, aturades, autònoms, ja sigui d’oficina, de carrer o de la llar, hem de tenir clar que el proper 29 de març tot són motius i arguments per anar a la vaga i dir prou a les retallades dels drets socials i laborals bàsics. Exercint el dret a vaga estem prenent la paella pel mànec.
 
Paralitzar les empreses, les ciutats, els pobles i els barris és la forma més simbòlica i combativa de dir NO a la Reforma Laboral, però també servirà per dir PROU a les rebaixes constants dels nostres drets, NO a la pujada d’impostos per a la majoria de gent, PROU de rescatar bancs i grans capitals mentre milions de persones no arriben a final de mes, PROU de retallades en salut i educació i NO apujar el preu de serveis bàsics com la llum, l’aigua, el gas o el transport.
 
En definitiva, anar a la vaga és la millor forma de treure pit i alçar la veu contra el capitalisme salvatge. Hem d’anar a la vaga per defensar els serveis públics, de qualitat i universals davant una classe política i empresarial que cada dia ens ofega amb un menyspreu més evident. Els seus serveis privats i exclusius (escoles, clíniques, xofers, etc.), inabastables i prohibitius per a la majoria de gent treballadora, els permeten riure’s de nosaltres a la cara.
 
Cal anar a la vaga, doncs, per aturar com abans millor la destrucció de tot el que s’ha guanyat durant dècades de lluita sindical i política. No deixem de treballar perquè ens ho diguin les cúpules oportunistes de CCOO i UGT, sinó per respecte als nostres pares i àvies i per respecte a les nostres filles i néts. Seguirem l’aturada general en defensa els serveis públics i la socialització de la riquesa.
 
Cal fer la vaga, també, per solidaritat amb tots els treballadors i treballadores que ni tan sols poden fer-la perquè estan a l’atur o perquè pateixen les condicions laborals més dures i la precarietat constant. Són la gran majoria de joves, dones o immigrants.
 
Hem de demostrar que cada cop som més gent que estem contra aquest sistema injust que s’ha tret la careta per socialitzar les pèrdues i privatitzar els beneficis sense vergonya. Mobilitzem-nos amb determinació per l’única sortida possible: acabar amb el sistema capitalista i la dictadura dels mercats.
   
EL 29 DE MARÇ, TOTES I TOTS A LA VAGA GENERAL ANTICAPITALISTA!


Vídeos

Capellades Avança

18/05/2023

Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular