2011: Un any a zero per les entitats!

01/02/2012
Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular
2011: Un any a zero per les entitats!

L’any que acabem de deixar serà recordat per les entitats capelladines com l’any en que, per primer cop i amb tota voluntat i premeditació per part de l’equip de govern, es varen quedar sense percebre ni un euro en subvencions.

Totes som conscients que la situació és dolenta, complicada i fins i tot angoixant, però en les successives reunions al llarg de l’any amb l’equip de govern, semblava que tot i que amb retard es convocarien les bases específiques per optar a una subvenció, això sí, amb una partida pressupostaria baixa. Però els dies han anat passant, hem encetat un nou any i hem vist com l’equip de govern no ha fet cap moviment en aquest sentit. Davant d’això, VdC-CUP ha demanat explicacions als responsables del consistori, i la resposta ha estat que no hi haurà subvencions per les entitats. Sens dubte, el més sorprenent és el fet que encara no s’ha informat a les entitats, quan de ben segur, moltes d’elles ja han planificat l’any en base a aquesta subvenció, o el que és més greu, quan algunes d’elles ja han començat a generar despesa pensant en que rebran aquesta subvenció. Veure com es deixa demorar el temps sense fer res al respecte després d’haver-ho dit és desesperant. I és aquest el fet que més emprenya a qualsevol persona, ser enganyat a consciència.

Fa temps que l’actual equip de govern, amb la inèrcia dels anteriors quatre anys, juga a no dir les coses clares, a explicar-ho tot a mitges, a no ser transparent quan se li reclama quelcom, ja sigui un ciutadà, les entitats o la resta de regidors de l’Ajuntament. Que qui està al capdavant de la institució més propera al ciutadà no sigui sincer, ni vagi de cara amb els seus conciutadans, és lamentable.

Per això, des de VdC-CUP fem publica aquesta crítica i demanem sinceritat i honestedat a l’actual equip de govern. Els pronòstics pel 2012 són els mateixos, per tant, esperem que s’informi a totes les entitats i es canviï la dinàmica de demana’ls-hi col·laboració i es passi a col·laborar amb elles. Totes som conscients de que no hi ha diners, però també, de que l’Ajuntament pot col·laborar de moltes altres maneres a banda de donar subvencions.


Capellades, 31 de gener de 2012


Vídeos

Capellades Avança

18/05/2023

Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular