Més d’un centenar de persones fan la marxa a peu cap a l’estació de ferrocarrils de Capellades

30/01/2012
Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular
Més d’un centenar de persones fan la marxa a peu cap a l’estació de ferrocarrils de Capellades

Passades les 10 del matí del dissabte dia 28 de gener, un gran nombre de vilatans i vilatanes de totes les edats es van concentrar a la Plaça Jacint Verdaguer de Capellades per tal de començar la baixada a peu fins a l’estació de ferrocarrils de la vila. Tot i que les últimes informacions sortides, que indiquen que segurament es podrà arribar a una solució pel conflicte, i sobretot el fred i la amenaça de pluja, van fer que minvés la participació, més d’un centenar d’assistents van fer la marxa. El lema era clar: "Per un transport públic digne i de qualitat. Que no ens retallin el Tino!".

Havent arribat a l’estació es va repartir coca i xocolata per a totes les persones presents a l’acte. En acabat, els assistents van manifestar la voluntat de seguir lluitant, i es va convocar una nova assemblea popular pel proper 10 de febrer, tot esperant tenir novetats en les negociacions per mantenir el servei de bus.

Tot i que les mobilitzacions ciutadanes dels últims dies i la recollida de les 1.700 signatures han fet efecte, ja que les empreses i entitats responsables han assegurat que faran el possible per mantenir el servei de bus d’apropament almenys fins al juny, els usuaris i usuàries del tren creuen que cal seguir fent més pressió per tal d’aconseguir una resposta més a llarg termini. La incertesa de què passarà a partir del juny fa que hi segueixi havent intranquil.litat ciutadana ja que no es pot deixar Capellades sense "Tino". Cal seguir fent pressió i fer veure a les autoritats que necessitem aquest servei.


Vídeos

Capellades Avança

18/05/2023

Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular