Se celebra amb èxit l’Assemblea Popular sobre el servei d’apropament a l’estació “Tino”

21/01/2012
Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular
Se celebra amb èxit l’Assemblea Popular sobre el servei d’apropament a l’estació “Tino”

Divendres dia 20 de gener a les 20h al Saló Rosa de la Lliga, es va dur a terme la primera assemblea popular sobre l’autobús d’apropament a l’estació de tren de Capellades. Davant de gairebé una vuitantena de veïns i veïnes de la vila, es va informar de la situació d’aquest servei: degut al desdoblament de les vies, els trens passen amb més freqüència però els trajectes fins a Barcelona són de més durada. Aquest fet ha provocat que el nombre d’usuaris hagi baixat i per tant , el servei d’apropament sigui deficitari per a l’empresa, la qual no rep cap subvenció. Davant d’aquest fet, l’empresa s’ha vist obligada a reduir els horaris del servei. A partir de l’1 de febrer aquests seran de 7 a 11 del matí i de 3 a 7 de la tarda.

Com és obvi hi ha un gran descontentament a la població que utilitza aquest servei (sobretot gent gran i estudiants) però també a la població en general ja que aquest fet va en detriment del transport públic i afavoreix que Capellades sigui una vila encara més incomunicada.

Davant d’això, es decideix fer pressió, tant a l’Ajuntament de Capellades com a Ferrocarrils de la Generalitat per tal de fer-nos sentir i veure. La primera acció serà el proper dimarts dia 24, quan membres de VdC-CUP i usuaris del servei portaran les signatures recollides al Departament de Transports de la Generalitat. Per dimecres 25, es convida a totes i tots els vilatans i vilatanes a assistir al Ple Ordinari de l’Ajuntament a les 20:15h. I dissabte dia 28 es farà una concentració a les 10h del matí la Plaça Verdaguer per tal de fer una marxa a peu cap a l’estació. Allà s’esperarà el tren, s’esmorzarà i es repartiran díptics informatius explicant la situació actual.


Vídeos

Capellades Avança

18/05/2023

Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular