L'acte central de campanya per a les eleccions municipals 2019

24/05/2019
Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular

Aquest passat dijous dia 23 de maig vam celebrar el nostre acte central de campanya, acompanyats d'una gran assistència de públic i de bon temps.

 

L'acte va començar amb un vídeo de la companya Anna Gabriel que, des de l'exili, ens va donar escalf i ganes per seguir lluitant. Tot seguit, el nostre company i alcalde Aleix Auber va pujar a l'escenari per fer les presentacions. L'Aleix va destacar la dedicació de la Su com a regidora i la seva incansable voluntat de tirar endavant projectes que han resultat molt exitosos. Algunes de les coses que es van destacar de les seves accions van ser: la reforma de la cuina del Marquès de la Pobla, llargament oblidat i en un estat lamentable; la garantia de l'educació als més petits amb l'ampliació de la Llar d'Infants; totes les eines que tenen ara mateix les entitats del poble per gestionar colze a colze amb l'ajuntament la Festa Major; i les campanyes d'empoderament pels joves, que ara tenen una veu activa en les decisions que s'han dut a terme a l'ajuntament. Finalment, l'Aleix va presentar el nostre convidat David Fernàndez, periodista, activista i exparlamentari. El David Fernàndez va fer un discurs des de la proximitat, destacant: «Capellades és un mirall del que es pot aconseguir, les lluites compartides que van molt més enllà de la institució».

 

Després d'ell, la Susana, la nostra alcaldable, va pujar al faristol. Primer de tot, va valorar les «propostes concretes i pràctiques» que portem al programa: «propostes que estan basades en l'anàlisi de les necessitats socials de Capellades» i, fent referència a altres programes electorals, va insistir: «nosaltres no volem signar xecs en blanc, volem comprometre'ns i implicar-nos fins a aplicar allò que ens proposem». També va valorar la feina feta durant aquests últims quatre anys: «Hem treballat incansablement per allunyar la política del clientelisme, per deixar de gestionar l’Ajuntament com si fos una empresa privada. Perquè la nostra manera de fer política és treballar des de la humanitat, des de la fermesa que estem ajudant a millorar les condicions reals de vida de les persones del poble. Perquè la nostra política es basa en posar la vida al centre». Seguidament, va destacar tots els esforços per aproximar la institució a la gent, engegant noves eines de participació directa que han aconseguit solucionar problemes endèmics de la vila: «perquè Vila de Capellades - CUP venim a transformar, i som i hem estat la garantia que en aquest poble passin coses. Perquè venim amb la valentia que els altres ja fa anys que l’han perdut». Després de destacar tota la tasca feta i mirar cap al futur, va demanar el vot dient: «Cal seguir apostant de nou per consolidar i garantir que a Capellades es facin polítiques d’esquerres, que pensin amb les persones i que ajudin a posar la vida al centre. Per això us demanem el vot, perquè encara tenim molta feina a fer,  perquè com es diu últimament, quan hi és la CUP passen coses. Quan la Vila de Capellades hi és, canvien coses! Aquest 26 de maig, fem-nos més fortes a les urnes i avancem cap a una Capellades més valenta, més solidària i més transformadora!»

 

 

Finalment, tots els membres de la nostra llista, entre aplaudiments, van pujar a l'escenari. Aquí en aquesta entrada, i com ho hem fet sempre, volem donar un fort agraïment a totes aquelles persones que conformen aquesta llista, i a tots els qui han format les llistes en eleccions passades. Aquest projecte és valent i fort gràcies a l'estima i els esforços que un grup de ciutadans compromesos de la vila han dedicat durant tants anys.

 

I també voldríem donar les gràcies a totes aquelles persones que es van acostar ahir i que van voler compartir una estona amb nosaltres. Vosaltres sou els imprescindibles. Gràcies!

 

Fem vila!