Nou atac de la Junta Electoral contra la llibertat d'expressió

05/04/2019

Resposta a la notificació de la Junta Electoral davant de la negativa de retirar una pancarta en suport dels presos polítics i exiliats

Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular
Nou atac de la Junta Electoral contra la llibertat d'expressió

Companys i companyes,

Després de notificar a la Junta Electoral que no retirarem la pancarta en què si pot llegir "El llaç groc ha estat censurat per la Junta Electoral", la Junta Electoral de Zona ha fet coneixedor al nostre company i alcalde Aleix Auber que procediran a retirar-la des dels mossos d'esquadra. També es procedirà a una sanció de 600 euros cap a ell, amb l'afegit d'una possible denúncia per desobediència amb risc d'inhabilitació.

Ens refermem en el compromís cap a la llibertat d'expressió. A més, entenem que, després de censurar els llaços i les estelades i les expressions dels mitjans de comunicació públics de Catalunya, no ens queda cap altra que defensar la nostra dignitat davant d'aquest atac directe cap a la llibertat.

Davant del que és un clar exemple d'atac ideològic disfressat d'una falsa retòrica sobre la neutralitat, seguirem defensant la nostra institució de la forma més digna possible.

Força i endavant!